САНИРАНО КЛИЗИШТЕ У КОМАНИЦАМА

kabare 3
У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ИЗВЕДЕН ПОЕТСКИ КАБАРЕ ИВО АНДРИЋ
10/12/2018
20181
РОДИТЕЉИМА МИОНИЧКИХ БЕБА УРУЧЕНО 46 ДЕЧИЈИХ АУТО-СЕДИШТА
11/12/2018

САНИРАНО КЛИЗИШТЕ У КОМАНИЦАМА

kliziste komanice1

Завршени су радови на санацији клизишта у Команицама у засеоку Папићи. Радови које су изводила предузећа “Баувесен“ из Лазаревца и “Компресор Инг“ из Ваљева су подразумевали бушење, бетонирање шипова, изградњу темељних греда и бетонских потпорних зидова, као и формирање саобраћајнице.

kliziste komanice2

Захваљујући средствима Канцеларије за управљање јавним улагањима успели смо да санирамо клизиште у Команицама које је захватило делове општинског пута у дужини од око 85 метара и угрожавало стамбене и помоћне објекте који се налазе у његовој непосредној близини. Средства за изведене радове у износу од 31,5 милиона динара су обезбеђена у оквиру Програма отклањања последица мартовских поплава из 2016. године – прецизирао је председник општине Мионица Бобан Јанковић и подсетио да је у септембру санирано и клизиште у Табановићу у засеоку Коларевићи које се појавило услед поменутих поплава из 2016. године.

Средства за санацију клизишта у Табановићу у износу од 19,6 милиона динара је такође обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима.

kliziste komanice3

САНИРАНО КЛИЗИШТЕ У КОМАНИЦАМА
Ова веб локација користи колачиће да побољша ваше искуство. Коришћењем ове веб странице прихватате нашу Политику заштите података.
Прочитајте још...